dilluns, 18 de febrer del 2013

Carta Oberta a Charles Darwin

           "Els mediocres estem sempre en el nostre millor moment"




Estimat Charles,

Com va tot per allà? Jo, aquí, darrerament estic astorat. No sé si m’he tornat gilipolles o l’entorn és tan àcid que m’ha corroït el cervell.

Per aquestes contrades hi ha gent fent-se palles amb un article lacrimògen sobre els suïcidis dels desnonats. Altres aplaudeixen a la meuca de la secretaria general de la Unión Internacional de Juventudes Socialistas, Beatriz Talegón, per un discurs de merda, populista i amb una dosi de fum similar a la del Bestiari de la setmana passada. En Bárcenas fornicant, emborratxant-se i fotent-se de tots nosaltres esquiant a la Columbia Britànica i fent-nos la figa al arribar a l’aeroport.  



I el fill de puta del Toni Cantó dient que els animals no tenim dret a la llibertat i no sé quines collonades més. I el Papa ha dimitit, tu. Un drama. I per cert, la expressió “fer la figa” és una puta merda.

Darwin, si ens estàs veient, tranquil. Aquí tampoc entenem res. No sé si vas valorar la possibilitat que l’evolució fos una cosa cíclica. I es veu que ara no toca. 

Després tenim el tema dels micròfons. Hòstia tu, tenim mig país perdent l’oremus i entrant en psicosi per si dins el centre de flors que ens va regalar la sogra hi ha un micròfon i ens pot escoltar criticar-la. I allà tenim, el periodista més influent dels matins catalans acollonit per si han escoltat alguna conversa seva a La Camarga. Tanta merda han d'amagar? I per què hi posen tant d'èmfasi en fotre el ridícul?  

Fa l’efecte que estem donant prioritats a coses que no ho mereixen.  No crec que tota aquesta colla que he mencionat mereixi un minut del nostre temps. A mi que el paio aquest marxi a esquiar a Canada, que a l’altre l’espiïn o que dues-centes persones intentin suïcidar-se me la sua bastant. I molt d'ull, Charles, perquè ara aquests tindran els collons de dir-me que sóc un paio inanimat que es conforma en la situació penosa que ens trobem. Però com volen que no ens conformem? Han vist el panorama?

Fora bo que ens n'adonéssim d'una santíssima vegada que se'ns pixen a la cara perquè som imbècils. I ja està, no hi doneu més voltes. Estem davant un jovent que amb prou feines sap llegir i escriure. I els que saben llegir, efectivament, només saben llegir. No entenen el que llegeixen. Tu vas parlar-nos de la selecció natural. Ens vas dir que la gràcia estava en anar-se adaptant per passar al següent nivell.

Però noi, aquí estem davant un país on la gent duplica (i quadruplica) els dorsals d'una mitja marató. 



És pot caure més baix? Sí. Perquè estem davant un país que aplaudeix una colla de pijos progressistes que diuen que s’interessen pels nostres problemes. Caram, i tant que s’hi interessen. No fos cas que no poguéssim anar al cinema a veure les seves pel·lícules perquè no tenim ni un puto euro. O perquè preferim descarregar-les gratuïtament per Internet.

De veritat, crec que ens hem instal·lat en la mediocritat eterna. Però no patiu, els mediocres estem sempre en el nostre millor moment.

No pateixis, Charles. Sempre podem tornar a començar.

@kungfujete





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada